This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

By registering to the eWON TechForum, you agree to the HMS Privacy Policy.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

eWON TechForum is meant to answer all questions concerning the development realized with or in an eWON device, in collaboration (or not) of Talk2M service, destined to take advantage of IIOT... This targets coding (Basic, Java, HTML, ...), viewON, APIs, Flexy oriented questions.

If you need help to set up an eWON device, establish a connection from/to an eWON, Cosy 131 related matters... please refer to your eWON distributors first as he is probably the best choice to quickly troubleshoot configuration issue.

If you are not sure, post your questions into the relevant section here under and someone will guide you so you can receive the correct answer.


  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dynamically adjusting the legend in ViewON
#1
Good Day 

I am trying to make the legend of the trend dynamic 
when I simulate the viewon page it works but when I load it on the eWON it does not work 
I have attached some screen shots  

1. is the ViewON the eWON
2. is simulated
3. Setup 

Thanks 

Sean


Attached Files
.png   1.png (Size: 112,83 KB / Downloads: 21)
.png   2.png (Size: 113,83 KB / Downloads: 20)
.png   3.png (Size: 188,88 KB / Downloads: 13)
  Reply
#2
Hi Sean,

Weird, this may be caused because there is no data yet...
Have you tried by displaying data in the chart ?

Simon
  Reply
#3
Hi Simon

There is data as when I fix the legend (constants) It shows me the data to the graph, as soon as I go dynamic I get the above problem.
  Reply
#4
Hi Simon, Hi Sean,
I have the same issue, did you find a solution ?
Thanks !
  Reply
#5
From what I can gather about how the trend objects get created, the problem is that the structure of the trend - legends, background, etc, get drawn when the page is initially loaded. At that time, since your tags are viewon tags, they are automatically 0 and 0 so it doesn't bother adding a legend. When you finally set those values to something other than 0, it's too late.

I could make it work for me when I added a javascript section to my page that runs once when the page loads to set those values. Once that was done, then when I changed the values in the page from my number editor, the graph axis changed accordingly.
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Viewon Text on Interval -- Invalid Fritz 2 233 10-08-2018, 04:05 PM
Last Post: Ludo
  How to scaling tag data at Flexy205 & display at ViewON Alvin 1 266 28-06-2018, 07:14 AM
Last Post: simon
  Timeout warning on ViewOn Josh 11 823 15-06-2018, 12:35 PM
Last Post: simon
  ViewOn Graph historical logging ViewOn_PRO 1 293 12-06-2018, 10:02 AM
Last Post: ViewOn_PRO
  [Viewon]: Tag names of Trends Arno_HPP 4 600 22-05-2018, 03:16 PM
Last Post: simon
  ViewOn save as... ViewOn_PRO 2 364 04-05-2018, 11:44 AM
Last Post: ViewOn_PRO
  Current User Field on ViewOn WebPage HAL9000 1 872 18-12-2017, 11:54 AM
Last Post: simon
  Manage different languages in viewON simon 0 593 07-09-2017, 01:45 PM
Last Post: simon
  ViewOn - send value on Button click HAL9000 4 1.070 27-07-2017, 11:27 AM
Last Post: HAL9000
  viewOn editor 4.0.0 claude.feugier@ite-sa.fr 2 1.673 26-12-2016, 12:08 PM
Last Post: simon

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)